Saturday, November 27, 2010

France déteste IRC

Vaihtoehtoinen otsikko: ET phone home...tai sitten ei.

Pääsin aiemmin päivällä irkkiin. Ilmeisesti netillä oli sittenkin aikaraja, joten siitä ihmeestä pääsikin sitten nauttimaan vain kämäiset viisi minuuttia. Eli ihmiset jotka jätin langalle, netti kämitti.

Himot pitäisi tyydyttää suht nopeasti, muuten ne moninkertaistuvat ja viikonloppuna ostat kilon maitorahkaa etkä tiedä mitä sillä tehdä.

Lisäys myöh.: Hukkasin puhelimeni. Yritän miettiä miten tämä menetys oikeasti huonontaisi elämäni laatua. Okei, onhan se puhelin ollut minulla 6 ja puoli vuotta, joten kiintynyt olen ja sitä rataa, mutta koska prepeidi täällä (kuten kuulemma Suomessakin) on jokseenkin saanut minut jättämään senkin vähän soittelun mitä tein aiemmin, en nyt hirveästi itke asian vuoksi. Ainoa ongelma on että jos en löydä puhelintani, en herää kouluun ajoissa.

Lisäys vielä myöh.: No, aika tylsää. Viisi minuuttia edellisen lisäyksen jälkeen etsin puhelintani ja löysin sen. Antikliimaksi. Se oli repussani. Kännykkä siis, ei antikliimaksi. Sen jälkeen tapahtui jotain vähän jännääkin.

Antikliimaksi: Anti- kliimaksi. Kliimaksi tulee kreikasta ja tarkoittaa portaita. Kliimaksi esim. elokuvassa tai kirjassa on siis portaiden yläpää. Antikliimaksi taas on se kun ei oikeastaan ole portaita ja ihmiset hyppivät lattialla.

2 comments:

  1. Antikliimaksiselitys on huippu! :-D

    ReplyDelete
  2. Okei, käytännössä antikliimaksi on se että rakennetaan aivan helvetin koristeelliset portaat eebenpuulla ja mustalla marmorilla, ja sitten käykin ilmi että ovi seuraavaan kohtaukseen löytyykin sen juurelta.

    ReplyDelete