Wednesday, November 17, 2010

Économiser et se suicider..ou rentrer chez soi et vivre?

Kaikista säästöideoistani huolimatta olen päättänyt sittenkin tulla kotiin. Jos vietän joulun tässä asuntolassa yksin, itsarihan siinä on lähellä. Joten...

Tajusin että joulu on pikkuisen päälle kuukauden päästä, eikä minulla ole lahjoja kenellekään. Puh. Ehkä pidän ennen lentoani jonkun Pariisi-innoittuneen ostosreissun. Tai sitten en.

Kauppaan meno on nykyään aika vaarallista. Joulu on kuukauden päästä, joten sinne ei kannata ikinä mennä nälkäisenä. Sisäänkäynnin kohdalle on raijattu uskomattomat määrät suklaata erilaisiin vietteleviin laatikoihin ja jos pikkuisenkaan on nälkä, on suuri kiusaus pistää rahaa menemään ja kivasti noihin em. herkkuihin. Jos olisin paikalle tammikuun alusta, silloin varmaan saisi halvalla ylijäämäsuklaata..No, katsoo nyt.

Muille vaihtareille ilmeisesti järkättiin silloin syyskuussa Pariisi-reissu, joten taidan olla yksinäni haluni kanssa mennä sinne. Joulukuussa se on kuitenkin aika päheen näköinen, joten ehkä silloin.

Se toinen suomalainen ei taida hirveästi välittää minusta. No, ei sitten.

Tähän pitäisi saada kuvia mutta kun ei anna ladata. Kuulemma jos äänestän yhtä kaveriani edustajistovaaleissa, Skype alkaisi toimia, mutta en kyllä usko.

Eilen tapasin erään norjalaisen tyypin. Olin siis nähnyt sen aiemminkin, mutta luulin että se oli jenkki tai britti (no siltä se näytti!). Heti tuli hirveä ikävä Pohjoismaihin. Aww. Tule Ranskaan, ihastu Tanskaan. Jep, järkevältä kuulostaa.

No comments:

Post a Comment