Monday, October 4, 2010

Mlle Supér-sociale, c'est moi

(kirjoitin kouluaiheisenkin tekstin tänään)

Tänään elän tähänastista ihmissuhdeverkkohuippuani. Näin aiemmin ne kaksi kahjoa ja yhden pariskunnan sieltä nuorten illasta. Kummankaan kanssa en tosin päässyt puhumaan. Myöhemmin illalla tapasin toisen kahjoista ja selitin että olin hukannut ne. Kahjo häipyi ja vietin aikaa kiinalaisten kanssa ja yritin kysyä mistä ne oli ostaneet taikinakulhonsa. Siinä oli yksi vähän ujo ronski kiinalainen joka tuntui lähenevän paniikkikohtausta aina kun puhuin sille.

Minusta hoidin tämän illan aika hyvin, vietin paljon aikaa noiden tyyppien kanssa, ja koska pääsin viimein pesemään pyykkiä (täällä opiskelijakorttiin ladataan rahaa mm. opiskelijaruoan maksamiseen ja pyykinpesuun. Mitä vielä?), pääsin tekosyyn varjolla juttelemaan ihmisten kanssa. 4 euroa se maksoi, mutta nyt minulla on paljon puhtaita vaatteita joista vain suurimmat ovat märkiä (kuivuri ei ollut euron väärti). No, tärkeintä on päästä rutiiniin täällä.

Sitten tapasin N:n ja se pyysi minut syömään sen kanssa mutta sen osion keittiön uuni oli pois päältä joten tulimme meidän keittiöömme.

Sukat on täällä kalliita. Leclercissä ja siinä uudessa kaupassa minkä löysin ne maksavat aika saman verran, joten yritän vielä etsiä missä niitä saisi halvemmalla. Halpiskauppa ei niitä myy.

No comments:

Post a Comment