Saturday, December 11, 2010

Mode d'emploi: une fête

Maarit juhlissa:
Vaihtoehtosi:

1) Löydä tsekkiläinen mies ja väittele hänen kanssaan toisesta maailmansodasta. Kun se innostuu liikaa, näe joku tuttu ja kiirehdi sen luokse.

2) Tapaa ukrainalainen tyttö ja muistele sitä vähää (tai sitä kaikkea, kuten kävi ilmi) mitä muistat venäjän opinnoistasi

3) yritä selittää kiinalaiselle vaihtarille miksi joulu ei ole alkuperältään katolinen tai edes kristillinen juhla (hän ei usko, mutta sinä olet silti oikeassa)

4) otata itsestäsi kuvia sen kivan turkkilaisen pojan kanssa joka tuntee jokaikisen vaihtarin täällä, osallistu myös ryhmäkuviin. Niitä kuvia et tule koskaan näkemään uudestaan, ellet sitten satu pyrkimään politiikkaan.

5) Tapaa se toinen suomalainen ja säästä itseltäsi vuosien terapiat kiroamalla sen kanssa väliin jääneitä linnan juhlia koska yle areena ei toiminut (kuulemma jo toisinto viime vuodesta)

6) kehu naisien koruja kauniiksi, vaikket erottaisikaan niitä rumista koruista.

7) kiitä juhlien järjestäjää niiden onnistumisesta, ja muista maistaa leipomuksia ja kehua niitä tekijöilleen

8) kerro kreikkalaiselle vaihtarille Islannista koska se aikoo sinne töihin, sitten keskustele muinais-kreikan ja nykykreikan suhteesta hänen ja erään toisen vaihtarin kanssa

9) löydä Trivial pursuit-kortti ja ihmettele mitä ihmettä ranskalaisessa versiossa kysytään

10) kun heräät seuraavana päivänä, kiitä vielä facebook-sivulla juhlia. Tulee mukavaa jatkumon tunnetta.

Ehkä minä vielä joskus opin.

1 comment: