Friday, April 8, 2011

Magnifico

Heräsin tänään aika hyvin levänneenä ja hyvin työskennelleenä.

Menin yliopistolle, ja päätin ensin käydä tulostamassa DAI:lla dissertaationi. Kysyin nuoremmalta työntekijältä jonka kanssa olemme jo ihan sinuina siitä paikallisen kelan jutusta, ja toisin kuin kaikki muut oli väittänyt, ei siihen edes tarvita mitään ammattikääntäjää. Käänsin sen sitten itse niiden tietokoneella (qwertyä tuli heti ikävä), ja se allekirjoitti sen ja iski siihen UPJV:n leiman. Ne sanoi lähettävänsä sen tänään ja se on perillä maanantaina.

Joten hurraa, en olekaan kuolemassa.

Lähetin opettajalle sähköpostia siitä kurssisuorituksesta. Se ei ole vielä vastannut. Jääköön nähtäväksi.

Löysin jopa J.D. Salingerin Sieppaajan ruispellossa, joka minun pitäisi lukea maanantain koetta varten ja jonka olin aiemmin löytänyt vain netistä. Juhlaa!

Aurinko myös paistaa ja ulkona on kivaa, mutta allergialääkkeeni toimivat joten ihan kivaa.

Jos ei olisi latinan koetta 2 ja puolen tunnin päästä, elämä olisi aika hyvää. Luen siis siihen epätoivoisesti. Hiukan hassua on se että tiedän aika todennäköisesti latinasta enemmän kuin ne kiinalaiset vaihtarit jotka on myös sillä kurssilla, mutta koska ne lukee kokeisiin ja minä en millään ehdi, se ei itse asiassa näy suorituksissamme, jotka ovat aika puolipisteittäin tasan. Ainakin tämä oli tilanne ensimmäisessä jaksossa. Tiedä sitten miten nyt käy, kun asioita pitäisi ihan oikeasti osata (1. jakso: osaa 3 deklinaatiota. 2. jakso: osaa eri verbiaikamuodot ja akkusatiivi+infinitiivi-yhdistelmät ja sanasto).

Joka tapauksessa aika siistiä.

No comments:

Post a Comment